Τη σύνδεση μέσω τηλ. αριθμού σε εφαρμογές προωθεί το Twitter μέσω του Digits

Ημ/νία: 23 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ετήσιου συνεδρίου Flight του Twitter για τους προγραμματιστές, ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία Digits. Μέσω του Digits, το οποίο ανήκει στη σουίτα εργαλείων Fabric, η ομάδα του Twitter επιθυμεί να προσφέρει έναν επιπλέον τρόπο σύνδεσης των χρηστών σε εφαρμογές μέσω υπολογιστών και κινητών συσκευών. Πώς; Αξιοποιώντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ενός χρήστη αντί για username ή email και κωδικό πρόσβασης.

Twitter Digits

Οι προγραμματιστές μπορούν μέσω του Digits να δώσουν την ευκαιρία στους χρήστες τους να πραγματοποιούν σύνδεση επιλέγοντας τη χώρα τους και δίνοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους. Στη συνέχεια, μέσω SMS το οποίο θα λαμβάνουν, θα μπορούν να επιβεβαιώνουν την ταυτότητα τους και να συνδέονται στην εφαρμογή.

Twitter Digits

Όσες εφαρμογές ενσωματώσουν τις υπηρεσίες του Digits, θα απελευθερώσουν τους χρήστες τους από το να θυμούνται διάφορους κωδικούς πρόσβασης και usernames, ή από το να κατέχουν email, αφού πλέον σχεδόν όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κινητό και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Μάθετε περισσότερα στο Twitter Developers.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑