Το Vine για iOS απέκτησε δυνατότητα follow σε κανάλια!

Ημ/νία: 22 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Νέο update για την εφαρμογή Vine στο iOS λειτουργικό φέρνει νέες λειτουργίες και αξιοποίηση μερικών από των χαρακτηριστικών της έκδοσης iOS 8.

Vine for iOS channels follow

Πιο συγκεκριμένα, το Vine για iOS απέκτησε ένα «+» εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος των καναλιών των οποίων μπορεί να συναντήσει ένα χρήστης στην καρτέλα «Explore». Αυτό σημαίνει πως εκτός από follow συγκεκριμένων χρηστών και των vines τους, ένας χρήστης μπορεί να κάνει follow κανάλια όπως τα Animals, Art, Comedy, DIY κλπ, με αποτέλεσμα να βλέπει στην αρχική σελίδα του επιλεγμένα vines από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθεί.

Στις υπόλοιπες αλλαγές της νέας έκδοσης της εφαρμογής, συναντούμε τη δυνατότητα κοινοποίησης βίντεο στο Vine από άλλες βίντεο εφαρμογές ή απευθείας από την κάμερα της συσκευής, αξιοποιώντας την επιλογή κοινοποίησης του iOS 8. Τέλος, η εμφάνιση της εφαρμογής βελτιώθηκε στο μεγαλύτερο μέγεθος οθονών των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Βρείτε και κατεβάστε το Vine στο iOS λειτουργικό μέσω του App Store.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑