Το Foursquare συστήνει τη νέα του ταυτότητα με υπαίθρια διαφήμιση

Ημ/νία: 21 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η χρονιά την οποία διανύουμε είναι αρκετά σημαντική για την ομάδα του Foursquare, αφού μέσα στο καλοκαίρι ολοκλήρωσε επιτυχώς το διαχωρισμό της εφαρμογής σε εξερεύνηση και check-in, κυκλοφορώντας τη νέα εφαρμογή Swarm και αλλάζοντας ριζικά την υπάρχουσα εφαρμογή.

Foursquare outdoor ad

Πλέον, η ομάδα πίσω από τις δύο προηγούμενες social εφαρμογές αναζητά νέους τρόπους προώθησης της νέας ταυτότητας του Foursquare, πέραν από το word of mouth, και απόκτησης νέων χρηστών, επιλέγοντας την υπαίθρια διαφήμιση σε Νέα Υόρκη και Σικάγο για έξι εβδομάδες.

Η υπαίθρια διαφήμιση θα εμφανιστεί σε αεροδρόμια, μετρό, κιόσκια ποδηλάτων κλπ, αναδεικνύοντας τη νέα λειτουργία ταυτόσημο του Foursquare με ονομασία Tastes (γεύσεις) και τονίζοντας την ανάγκη κάθε ανθρώπου να βρει τοποθεσίες βάσει των δικών του προσωπικών γεύσεων, καθώς ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα.

Στο ίδιο διάστημα η εφαρμογή Swarm αναμένεται να διαφημιστεί online σύμφωνα με το Business Insider.

Τέλος, το Foursquare πλέον διαθέτει 55 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες στην υπηρεσία του, χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ενεργών μηνιαίων χρηστών.

Foursquare outdoor ad

Foursquare outdoor ad

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑