Cristiano Ronaldo: Ο πρώτος αθλητής με 100 εκατ. likes στο Facebook! [Infographic]

Ημ/νία: 15 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν ανατρέξει κανείς στη Facebook σελίδα του Cristiano Ronaldo, τότε θα παρατηρήσει πως ο σπουδαίος αυτός αθλητής έχει καταφέρει να προσεγγίσει το ενδιαφέρον πάνω από 100 εκατ. ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο CR7, όπως είναι το ψευδώνυμο του, είναι η δεύτερη προσωπικότητα η οποία ξεπέρασε τα 100 εκατ. likes μετά τη Shakira, και όπως φαίνεται οι επόμενοι θα είναι οι Eminem (96 εκατ. likes) και Rihanna (90 εκατ. likes).

cristiano ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo χρησιμοποιεί το Facebook για να μοιράζεται σπουδαίες στιγμές της ποδοσφαιρικής καριέρας του με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία, καθώς και προσωπικές στιγμές του, όπως η φωτογραφία με το γιο του, η οποία μάλιστα έχει δεχτεί τα περισσότερα likes σε σύγκριση με τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις της σελίδας.

Οι 100 εκατ. fans του ποδοσφαιριστή θα μπορούσαν να γεμίσουν 1.170 φορές το Bernabéu Stadium, το στάδιο στο οποίο αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Cristiano Ronaldo ευχαρίστησε όλους τους fans του μέσω του παρακάτω βίντεο και το Facebook δημιούργησε με τη σειρά του ένα ενδιαφέρον Infographic σχετικά με το επίτευγμα των 100 εκατ. likes.

Cristiano Ronaldo 100 million Facebook likes

Πηγή: Facebook Media

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑