Οι Hangouts συνομιλίες ξεφεύγουν εκτός browser χάρη σε ένα Chrome app

Ημ/νία: 11 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι χρήστες του Google Hangouts, της πλατφόρμας μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων, έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα σε υπολογιστή μέσω των browsers, είτε χάρη στο Google+, είτε χάρη στο Gmail, είτε χάρη σε μία επέκταση για Chrome. Στις κινητές συσκευές υπάρχουν εφαρμογές για Android και iOS.

Google Hangouts Chrome app

Η Google ανακοίνωσε μία νέα εφαρμογή του Hangouts για Chrome, η οποία επιτρέπει σε χρήστες Windows και Chrome OS να τρέχουν το Hangouts εκτός browser, έχοντας το ανοικτό στην άκρη της οθόνης για απευθείας συνομιλίες.

Με την εγκατάσταση της επέκτασης και το άνοιγμα της εφαρμογής, οι χρήστες βλέπουν ένα μικρό εικονίδιο του Hangouts, το οποίο μπορούν να σύρουν οπουδήποτε στην οθόνη τους. Μέσω του εικονιδίου οι χρήστες ενημερώνονται για νέα μηνύματα, μπορούν να απαντούν απευθείας σε αυτά, να ξεκινούν συνομιλίες, ενώ επίσης τα μηνύματα τους συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές Hangouts που χρησιμοποιούν σε όλες τις συσκευές.

Με τη νέα Chrome επέκταση μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε στον υπολογιστή σας και να μιλάτε ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε τον browser για να απαντήσετε ή να ξεκινήσετε νέα συνομιλία.

Πηγή: Google Chrome Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑