Το Carrefour Μαρινόπουλος «τρέχει 100άρι» στο Facebook με μπόλικα δώρα!

Ημ/νία: 10 Οκτωβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Η σελίδα Carrefour Μαρινόπουλος στο Facebook απέκτησε ένα νέο παιχνίδι για όλους τους fans της, μέσω του οποίου όσοι παίξουν μπορούν να κερδίσουν μπόλικα δώρα.

facebook carrefour marinopoulos vrexei prosfores

Με ονομασία «Βρέχει προσφορές», οι χρήστες μπορούν αφού δώσουν τα προσωπικά στοιχεία τους να προσπαθήσουν να κατευθύνουν το ηλεκτρονικό καρότσι τους, προκειμένου να συλλέξουν τα προϊόντα με τους περισσότερους πόντους που πέφτουν από ψηλά, αποφεύγοντας παράλληλα τις επικίνδυνες βόμβες! Ξεκινήστε πατώντας την επιλογή «Πάρε Μέρος!».

Στόχος είναι η συγκέντρωση 100 πόντων μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Η συλλογή μιας βόμβας επιτρέπει στην εφαρμογή να μηδενίζει τους ήδη συγκεντρωμένους πόντους των παικτών και να ακυρώνει την τρέχουσα προσπάθειά τους, αναγκάζοντας τους να ξεκινήσουν από την αρχή. Καθημερινά, οι παίκτες έχουν μέχρι πέντε προσπάθειες και κάθε φορά που καταφέρνουν το στόχο, κερδίζουν μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού: 5 δωροεπιταγές των 200 ευρώ οι οποίες θα κληρωθούν για πέντε μεγάλους τυχερούς στο τέλος της ενέργειας.

Τέλος, στο παιχνίδι υπάρχουν κάποια ειδικά αντικείμενα για το καρότσι, τα οποία δίνουν στους παίκτες επί τόπου δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ χωρίς κλήρωση. Συνολικά θα υπάρξουν 28 τυχεροί (δύο για κάθε ημέρα) γι’αυτές τις δωροεπιταγές.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑