Το Facebook Like κάνει εμφάνιση στις Android και iOS εφαρμογές!

Ημ/νία: 3 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το ίντερνετ είναι γεμάτο από τα Like και Share buttons του Facebook. Καθημερινά, τα δύο προηγούμενα buttons προβάλλονται σε πάνω από 10 εκατ. websites. Μέχρι και σήμερα, στις κινητές συσκευές μπορούσε κανείς να συναντήσει τα Like και Share μονάχα μέσω του browser, κάτι το οποίο αλλάζει σήμερα.

Facebook like for android and ios

Το blog του Facebook για τους προγραμματιστές ανακοίνωσε πως το Like button κάνει εμφάνιση στις Android και iOS εφαρμογές. Οι χρήστες, λοιπόν, θα μπορούν μέσω των εφαρμογών στις κινητές συσκευές τους να κάνουν like συγκεκριμένες Facebook σελίδες ή και περιεχόμενο, ενημερώνοντας τους φίλους τους.

facebook like button for android and ios apps

Με το πάτημα του Like, οι χρήστες θα μεταφέρονται στη Facebook εφαρμογή (ή στον browser αν δεν είναι συνδεδεμένοι) για να επιβεβαιώσουν το like, και αμέσως μετά θα επιστρέφουν ξανά στην εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν.

Τέλος, όσοι προγραμματιστές θελήσουν να ενσωματώσουν το like button στις εφαρμογές τους, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες για Android και iOS.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑