Γιατί να κάνετε like για να ειδοποιείστε για τα σχόλια ενός Facebook post;

Ημ/νία: 2 Οκτωβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η επιλογή «like», ή αλλιώς «Μου αρέσει» στα ελληνικά, χρησιμοποιείται από τους Facebook χρήστες για να δείξουν στους υπόλοιπους (φίλους και μη) πως τους αρέσει μία δημοσίευση. Αυτό σημαίνει πως μέσω του like οι φίλοι ενός χρήστη μπορούν να ενημερωθούν από το Ticker (το πλαίσιο πάνω δεξιά με τις ενημερώσεις) ή από την αρχική σελίδα για όσες δημοσιεύσεις του αρέσουν.

Έχω παρατηρήσει πως πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το like σε μία Facebook δημοσίευση μονάχα και μόνο για να ειδοποιηθούν (μέσω του εικονιδίου της γης) για όσα σχόλια προκύψουν στη δημοσίευση. Γιατί να δείχνει κανείς στους υπόλοιπους χρήστες πως του αρέσει μια δημοσίευση, μόνο και μόνο από περιέργεια για τα σχόλια που ίσως προκύψουν κάτω από αυτή;

Facebook post

Μάθετε πως από το εικονίδιο με το βελάκι προς τα κάτω το οποίο φέρει κάθε Facebook δημοσίευση στο πάνω δεξί μέρος της, υπάρχει μια επιλογή με ονομασία «Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων», την οποία αν πατήσετε θα φροντίσει να σας ενημερώσει για τα σχόλια που ίσως προκύψουν στη δημοσίευση. Χωρίς να κάνετε like ή σχόλιο. Τόσο απλά.

Για να απενεργοποιήσετε την επιλογή, αρκεί να επαναλάβετε τη διαδικασία και να πατήσετε «Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων».

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑