Sold out και νέος κύκλος μαθημάτων για το Professional Diploma in Digital Marketing!

Ημ/νία: 25 Σεπτεμβρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Οι επαγγελματίες στο χώρο του Marketing βλέπουν πως τα Ψηφιακά Μέσα αποκτούν ολοένα και περισσότερη κυριαρχία όσο περνά ο καιρός. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται online πλέον, κάτι στο οποίο βοηθούν πολύ τα smartphones και tablets. Η εξοικείωση με τα Ψηφιακά Μέσα είναι μονόδρομος.

digital marketing

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, διοργανώνει νέο κύκλο μαθημάτων για το Professional Diploma in Digital Marketing. Ο 4ος και 5ος κύκλος μαθημάτων, οι οποίοι ξεκίνησαν 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, έγιναν γρήγορα sold out λόγω της αυξημένης ζήτησης τους, κάτι το οποίο οδήγησε στην ανακοίνωση νέου κύκλου μαθημάτων.

Ο 6ος κύκλος μαθημάτων ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου και οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει για όσα στελέχη επιχειρήσεων στο χώρο του marketing επιθυμούν να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα. Τα μαθήματα περιέχουν αρκετή πρακτική γνώση από επαγγελματίες του χώρου και όσοι τα ολοκληρώνουν λαμβάνουν το Professional Diploma in Digital Marketing.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
Οικονόμου Βέρα
Course Administrator
Τηλ : 211 8006402
e-mail : dm@socialab.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑