Οι λίστες τοποθεσιών επέστρεψαν στο Foursquare!

Ημ/νία: 19 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία παλιά γνώριμη λειτουργία των χρηστών οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το Foursquare πριν τον διαχωρισμό του σε δύο ανεξάρτητες εφαρμογές, οι λίστες, μόλις επέστρεψε!

foursquare lists

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύουν tips και τοποθεσίες σε δικές τους λίστες τις οποίες δημιουργούν στα προφίλ τους. Η επιλογή «save» έκανε την εμφάνιση της σε tips χρηστών και στις σελίδες των τοποθεσιών μέσα στο Foursquare, μέσω της οποίας οι χρήστες επιλέγουν υπάρχουσες λίστες ή δημιουργούν νέες λίστες, όπως για παράδειγμα για μέρη τα οποία θέλουν μελλοντικά να επισκεφθούν.

Η προβολή των λιστών είναι δημόσια, κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορούν να δουν όλοι οι χρήστες του Foursquare. Κάθε χρήστης μπορεί να δει τις δικές του λίστες μέσω της σελίδας του προφίλ του, ενώ η εύρεση νέων λιστών φαίνεται πως γίνεται μονάχα μέσω υπολογιστή προς το παρόν (Update [20/03/15]: Ο σύνδεσμος για τις λίστες αφαιρέθηκε καθώς έπαψε να ισχύει).

Τέλος, με το νέο update οι χρήστες απέκτησαν επίσης τη δυνατότητα να μπλοκάρουν χρήστες τους οποίους δεν επιθυμούν ως followers, ώστε να μη μπορούν να ακολουθούν τα tips τους, και το Foursquare προετοιμάζεται σιγά σιγά για το iOS 8.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑