Το Twitter κυκλοφόρησε πολιτικό εγχειρίδιο για κυβερνήσεις και εκλογές

Ημ/νία: 18 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter είναι ένα Κοινωνικό Μέσο το οποίο χρησιμοποιείται και από πολιτικούς. Αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στα τόσα προφίλ πολιτικών και στον αριθμό των followers τους. Για παράδειγμα, ο Barack Obama έχει 46,7 εκατ. ακόλουθους, ενώ ο λογαριασμός Prime Minister, GR του κάθε πρωθυπουργού της χώρας μας, έχει 79,8 χιλιάδες followers.

Twitter Government and Elections Handbook

Αρκετές πολιτικές καμπάνιες έχουν σχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνουν και το Twitter στα μέσα προώθησης των πολιτικών τους, κάτι το οποίο η ομάδα του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου το γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει σε αυτό.

Το νέο πολιτικό εγχειρίδιο «Twitter Government and Elections Handbook» 137 σελίδων, περιέχει στρατηγικές περιεχομένου, προχωρημένα εργαλεία για χρήση και φυσικά τα βασικά του Κοινωνικού Δικτύου, για πλήρη κατανόηση του από όσους το χρησιμοποιούν για έναν τόσο σοβαρό λόγο, όπως είναι οι εκλογές.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑