Περισσότερα stickers και ευκολότερα check-in με φίλους για το Swarm

Ημ/νία: 5 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Swarm ανακοίνωσε νέο update της εφαρμογής στην έκδοση 1.1, η οποία εκτός από βελτιώσεις σε bugs και σε ταχύτητα, φέρνει επίσης περισσότερα stickers και ευκολότερα check-in με φίλους.

Swarm new stickers

Από εδώ και στο εξής, όταν οι χρήστες πατούν το εικονίδιο με το βιβλίο για την προσθήκη sticker κατά τη διάρκεια ενός check in, μία λίστα θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης τους. Η λίστα αυτή θα περιέχει τα ξεκλείδωτα stickers (από προηγούμενα check-in), κλειδωμένα stickers με σκούρο χρώμα και ερωτηματικά τα οποία είναι stickers τα οποία σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Όσον αφορά τα κλειδωμένα stickers, με πάτημα επάνω τους εμφανίζεται ένα βοηθητικό μήνυμα ως προς το ξεκλείδωμα τους.

Swarm easier check-in with friends

Τα check-in με φίλους γίνονται ακόμη πιο εύκολα στη νέα έκδοση του Swarm, αφού με πάτημα του αντίστοιχου εικονιδίου για προσθήκη χρηστών σε ένα check-in, στη λίστα εμφανίζονται πρώτοι οι χρήστες τους οποίους αναφέρατε πρόσφατα και στη συνέχεια οι χρήστες οι οποίοι βρίσκονται κοντά σας.

Τέλος, μονάχα για iOS, η ομάδα του Swarm δίνει μία πρώτη γεύση στους χρήστες σχετικά με τη νέα προβολή του χάρτη για το ιστορικό των check-in τους, πατώντας το μικρό εικονίδιο του χάρτη. Η λειτουργία δεν είναι στο τελικό στάδιο, οπότε υπάρχουν πιθανά bugs.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση μέσω Google Play (Android) και App Store (iOS).

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑