Το Facebook δοκιμάζει mobile αναζήτηση δημοσιεύσεων με keywords

Ημ/νία: 3 Σεπτεμβρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πέρασαν 11 μήνες, σχεδόν ένας χρόνος δηλαδή, από τότε που το Facebook ξεκίνησε τις δοκιμές για αναζήτηση δημοσιεύσεων και σχολίων με χρήση keywords στο Graph Search από υπολογιστή. Σήμερα, η λειτουργία παραμένει ακόμη άφαντη από την πλειοψηφία των λογαριασμών, υποψιάζοντας αρκετούς πως το Facebook την παράτησε.

facebook graph search updated

Φαίνεται πως το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο όχι μόνο δεν παράτησε τη βελτιωμένη έκδοση του Graph Search, αλλά μάλιστα ξεκίνησε τις δοκιμές της στις κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει πως μερικοί χρήστες μπορούν να αναζητούν παλαιές δημοσιεύσεις και σχόλια από φίλους και σελίδες, με χρήση συγκεκριμένων keywords.

Τι σημαίνει αυτό για εμάς τους υπόλοιπους; Παλιές δημοσιεύσεις μας ή και σχόλια είναι πιθανόν να έρθουν και πάλι στο φως από τυχαίες αναζητήσεις, ειδικά αν/όταν το βελτιωμένο Graph Search γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑