Picdeck, η νέα υπηρεσία για παθιασμένους Instagram χρήστες!

Ημ/νία: 28 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όσοι διαθέτετε Twitter λογαριασμό, ίσως στο παρελθόν να έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία TweetDeck. Πρόκειται για μία υπηρεσία με την οποία μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά στο Twitter, χωρίς καν να επισκεφθείτε το Twitter. Το καλύτερο; Να δημιουργήσετε στήλες και να προβάλετε σε ζωντανό χρόνο είτε tweets συγκεκριμένων χρηστών, είτε συγκεκριμένες αναζητήσεις, είτε hashtags κλπ.

picdeck for instagram

Μία νέα υπηρεσία με ονομασία Picdeck θυμίζει αρκετά το TweetDeck, μονάχα που δεν αναφέρεται στο Twitter αλλά στο Instagram. Το Picdeck δημιουργήθηκε στις 22 Αυγούστου μέσα σε 10 ώρες και 33 λεπτά, χάρη σε ένα Marvel internal Hackday. Αν και πολύ πρόσφατο, οι παθιασμένοι Instagram χρήστες θα το λατρέψετε.

Με το Picdeck μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο Instagram και αμέσως θα δείτε μία στήλη με περιεχόμενο το οποίο βλέπετε στην αρχική σελίδα του Instagram, δηλαδή περιεχόμενο όσων ακολουθείτε, το οποίο ανανεώνεται σε ζωντανό χρόνο. Ύστερα, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες στήλες για συγκεκριμένους χρήστες ή για συγκεκριμένα hashtags.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα της υπηρεσίας είναι πως οι χρήστες δε μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τις Instagram φωτογραφίες, παρά να κάνουν κλικ σε αυτές για να τις δουν μέσα από το Instagram και να κάνουν like ή σχόλιο. Παρόλα αυτά, η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά για πολλαπλές αναζητήσεις φωτογραφιών.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τη συνέχεια του Picdeck!

Πηγή: The Next Web

Σημείωση: ο σύνδεσμος του pickdeck παύει πλέον να ισχύει

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑