Τα Twitter analytics διαθέσιμα και για μη διαφημιστές!

Ημ/νία: 28 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα Twitter analytics, μία υπηρεσία με την οποία μέχρι πρότινος οι διαφημιστές, οι verified χρήστες και οι χρήστες με Twitter cards, μπορούσαν να δουν πόσοι προβάλλουν τα tweets τους, πόσοι τα κάνουν retweet, favorite, κλπ, είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες!

twitter new analytics 2014

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός tweet (βλ. παρακάτω) από τον Ian Chan, μηχανικό του Twitter. Με τα νέα δεδομένα, λογαριασμοί οι οποίοι είναι πάνω από 14 ημερών και tweet-άρουν κυρίως σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιαπωνικά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα analytics για την απόδοση των tweets τους.

Όσον αφορά τους Έλληνες χρήστες, ίσως η πρόσβαση στα analytics δείξει μονάχα δραστηριότητα για tweets στις γλώσσες οι οποίες αναφέρθηκαν προηγουμένως και όχι στα Ελληνικά. Μένει να το επιβεβαιώσετε με νέα tweets αφού συνδεθείτε για πρώτη φορά στα analytics. Η ομάδα του Twitter δήλωσε πως σύντομα θα έχουν όλοι οι χρήστες πρόσβαση στα analytics.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα Twitter analytics ανανεώθηκαν τον προηγούμενο μήνα, αποκτώντας περισσότερα δεδομένα προς ανάλυση, τόσο για συνολικά στατιστικά ενός λογαριασμού, όσο και για στατιστικά συγκεκριμένων tweets.

Πηγή: ReadWrite

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑