Είναι επίσημο. Ετοιμαστείτε για έξτρα tweets στο Twitter!

Ημ/νία: 20 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εξετάσαμε τις προηγούμενες ημέρες δύο περιπτώσεις του Twitter όπου οι χρήστες αντίκρισαν περιεχόμενο το οποίο δεν είχαν ζητήσει. Η πρώτη περίπτωση αφορούσε tweets στην αρχική σελίδα από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθούσαν και η δεύτερη περίπτωση tweets στην αρχική σελίδα από favorites χρηστών τους οποίους ακολουθούσαν.

twitter extra tweets

Μέχρι και χθες, θεωρούσαμε τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις ως πειράματα του Twitter, μονάχα που σήμερα παρατηρήθηκε μία αλλαγή/προσθήκη στη σελίδα «Τι είναι ένα Twitter Timeline;» και θεωρούμε πλέον πως όλοι οι χρήστες θα δεχτούν τις αλλαγές.

Ένας χρήστης μπορεί να δει στην αρχική του σελίδα tweets από χρήστες τους οποίους ακολουθεί, tweets άλλων χρηστών μέσω retweets των χρηστών που ακολουθεί, tweets άλλων χρηστών μέσω διαφημίσεων και, πλέον, δημοφιλή ή σχετικά tweets από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθεί, βασιζόμενα στους αριθμούς και στο πώς το δίκτυο του χρήστη αντιδρά σε αυτά, αντίστοιχα.

Η κίνηση αυτή θυμίζει τη λειτουργία άλλων Κοινωνικών Δικτύων, όπως για παράδειγμα των Facebook και Google+, όπου η αρχική σελίδα των χρηστών περιέχει νέα μέσω των likes και των +1, εκτός από τις κοινοποιήσεις.

Πηγή: ReadWrite

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑