Πώς να συμμετάσχετε στο εβδομαδιαίο Instagram Hashtag Project

Ημ/νία: 15 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε βδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σαββατοκύριακο, το Instagram διοργανώνει έναν διαγωνισμό μεταξύ των χρηστών του με συγκεκριμένο θέμα, δίνοντας του την ονομασία Weekend Hashtag Project.

Οι χρήστες μπορούν μέσω του επίσημου blog κάθε Παρασκευή να ενημερώνονται για το θέμα εκείνης της εβδομάδας και να συμμετέχουν κάνοντας χρήση του σωστού hashtag και τραβώντας ανάλογες φωτογραφίες με το θέμα.

Το κέρδος το οποίο αποκομίζουν οι χρήστες είναι να βρίσκουν συγκεκριμένο θέμα για τις επόμενες φωτογραφίες τους και να ανταγωνίζονται με άλλους χρήστες για μια θέση στις επιλεγμένες από την ομάδα του Instagram φωτογραφίες κάθε Δευτέρα στο επίσημο blog.

instagram weekend hashtag project

Το hashtag των επόμενων δύο ημερών, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Αυγούστου, είναι το #WHPtodayimet. Όπως εξηγεί η ομάδα του Instagram, οι φωτογραφίες των χρηστών θα πρέπει να περιέχουν το πορτρέτο μιας νέας γνωριμίες ενός ανθρώπου, είτε είναι κάποιος ξένος, είτε γείτονας, είτε συμμαθητής κλπ. Το περιβάλλον, η γλώσσα του σώματος και ο φωτισμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των νικητριών φωτογραφιών.

Μην ξεχάσετε όσοι συμμετάσχετε να προσθέσετε το hashtag #WHPtodayimet στις φωτογραφίες πορτρέτα που θα τραβήξετε!

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑