Περισσότεροι από 2 δισ. οι χρήστες των Social Media παγκοσμίως!

Ημ/νία: 13 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Νομίζετε πως εμείς στο Social Media Life ασχολούμαστε τυχαία αποκλειστικά με τα Social Media; Λάθος! Έρευνα του agency We Are Social έδειξε, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, πως οι χρήστες των Social Media είναι πλέον πάνω από 2 δισ. παγκοσμίως, από τους οποίους οι 1,56 δισ. χρήστες συνδέονται από κινητές συσκευές.

global digital statistics

Από τα προηγούμενα νούμερα και τους αριθμούς του παγκόσμιου πληθυσμού (7,18 δις) και των ενεργών χρηστών ίντερνετ (2,95 δις), συμπεραίνουμε πως περίπου 1 στους 4 ανθρώπους είναι συνδεδεμένοι στα Social Media, ενώ 2 στους 3 ενεργούς χρήστες του ίντερνετ βρίσκονται επίσης στα Social Media.

social media users by social platform

Από πού προέρχονται οι πάνω από 2 δισ. χρήστες; Σύμφωνα με το παραπάνω γράφημα, οι 1,32 δισ. χρήστες ανήκουν στο Facebook, οι 848 εκατ. χρήστες ανήκουν στη social εφαρμογή QQ, οι 644 εκατ. χρήστες ανήκουν στο Κοινωνικό Δίκτυο Qzone, και οι 500 εκατ. χρήστες ανήκουν στο δημοφιλές Messenger WhatsApp.

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον παύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑