Τρίτο το Snapchat στους νέους (18-34 ετών) σύμφωνα με την comScore

Ημ/νία: 12 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Snapchat έγινε γνωστό στους περισσότερους από εμάς όταν στα τέλη του 2013 απέρριψε προσφορά εξαγοράς αξίας 3 δισ. δολαρίων από το Facebook. Νέες φήμες θέλουν το Snapchat να δέχεται νέα χρηματοδότηση, η οποία θα φτάσει την αξία του στα 10 δισ. δολάρια.

Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει την εφαρμογή τόσο πετυχημένη και πολλά υποσχόμενη; Σίγουρα, είναι η καινοτομία που έφερε με τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα. Είναι, όμως, και κάτι άλλο. Η απήχηση της στους νέους χρήστες ηλικίας από 18 έως 34 ετών. Λέγονται αλλιώς και Millennials ή Γενιά Y.

snapchat third at millennials

Σύμφωνα με έρευνα της comScore, το Snapchat τερματίζει τρίτο στους Millennials στη χρήση Social Media εφαρμογών στα smartphones, έχοντας ποσοστό 32,9%. Πρώτο στη λίστα είναι το Facebook με 75,6% και δεύτερο το Instagram με 43,1%. Πίσω από το Snapchat συναντά κανείς εφαρμογές των Twitter, Pinterest, Google+ κλπ.

Snapchat User Penetration by Age

Αναλύοντας περισσότερο την κοινότητα του Snapchat, βλέπουμε πως πρώτες με διαφορά στη χρήση είναι οι ηλικίες 18 έως 24 ετών, στη συνέχεια οι ηλικίες 25-34 ετών και με μονοψήφιο ποσοστό οι ηλικίες 35+ ετών.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑