Κυκλοφόρησε το ελληνικό social quiz Quizdom σε Android και iOS

Ημ/νία: 1 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πιστή στη υπόσχεση της, η ομάδα του πρώτου ελληνικού social quiz, Quizdom, κυκλοφόρησε την εφαρμογή την τελευταία ημέρα του Ιουλίου σε δύο δωρεάν εκδόσεις, μία για Android και μία για iOS συσκευές.

Quizdom logo

Το Quizdom περιέχει ερωτήσεις γνώσεων από σχεδόν 20 διαφορετικές κατηγορίες και επιτρέπει στους παίκτες του να παίξουν online απέναντι στους φίλους τους ή απέναντι σε τυχαίους αντιπάλους.

Παίζοντας το Quizdom σε Android, θα ήθελα να πω πως το περιβάλλον χρήστη (UI) μου άρεσε πάρα πολύ, όπως επίσης και ο τρόπος παιχνιδιού με τη σειρά την οποία παίζουν οι παίκτες, αλλά και με την προβολή των λανθασμένων απαντήσεων του αντιπάλου. Μεταξύ φίλων, έχει πολλή πλάκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να παίξετε σωστά το Quizdom σε Android και iOS

quizdom social quiz for android and ios

Όπως κάθε νέα εφαρμογή, το Quizdom στο λανσάρισμα του έχει να επιλύσει κάποια μικρό προβλήματα τα οποία εμφανίστηκαν, με την ομάδα της social εφαρμογής να με διαβεβαιώνει πως δουλεύει full time για την επίλυση τους.

Το Quizdom με κέρδισε και θα περιμένω με ανυπομονησία την PRO έκδοση της εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δύο μήνες. Έχει τις βάσεις για να γίνει η αγαπημένη εφαρμογή ερωτήσεων γνώσεων του κοινού, ειδικά αν μελλοντικά δούμε και μία offline έκδοση της εφαρμογής.

Πηγή: Ενημέρωση μέσω email

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑