Ιδού τα νέα LinkedIn προφίλ για τις mobile συσκευές με Android/iOS

Ημ/νία: 29 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες. Κάθε προφίλ χρήστη αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες, όπως τις σπουδές, την εργασιακή εμπειρία, τις δεξιότητες κλπ, ενός επαγγελματία. Τις προηγούμενες πληροφορίες θέλει το LinkedIn να παρουσιάσει καλύτερα στις κινητές συσκευές, γι’αυτό και προχώρησε σε επανασχεδιασμό των προφίλ σε Android και iOS.

new LinkedIn profiles for Android iOS

Ιδού η εμφάνιση των νέων LinkedIn προφίλ στις mobile συσκευές! Σε κάθε προφίλ έχει γίνει ανανέωση του πλαισίου «in common», το οποίο τώρα αναφέρει κοινές εμπειρίες, συνδέσεις και groups μεταξύ δύο χρηστών, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι. Για παράδειγμα, η παρακολούθηση του ίδιου Πανεπιστημίου ή η εργασία στην ίδια επιχείρηση, θα προβάλλονται στο πλαίσιο αυτό.

Το LinkedIn πλασάρεται ως ένας τρόπος ενημέρωσης για τους επαγγελματίες πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά και γενικότερα. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει σύντομα και η εξαγορά της εταιρίας Newsle.

new LinkedIn profiles for Android iOS

Τα νέα προφίλ έκαναν την εμφάνιση τους πρώτα στις κινητές συσκευές, με τις οποίες συνδέεται περίπου το 43% των συνολικών χρηστών, ενώ μελλοντικά αναμένεται να δούμε αλλαγές και στη web έκδοση.

Πηγή: LinkedIn Blog

Υ.Γ. Η 2η εικόνα προέρχεται από το The Next Web.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑