Το Pinterest επιτρέπει πλέον το follow ενδιαφερόντων (interests)

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest διαθέτει μπόλικο περιεχόμενο από Pins και θέλει να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα, γι’αυτό και αποφάσισε να εντάξει τα ενδιαφέροντα, ή αλλιώς interests, τα οποία χρησιμοποιούνται σαν tags και ομαδοποιούν Pins, μέσα στις κύριες κατηγορίες.

pinterest follow interests

Από σήμερα, όσοι χρήστες λαμβάνουν τις αλλαγές, θα βλέπουν για παράδειγμα μέσα στην κατηγορία Outdoors τα ενδιαφέροντα Hiking, Camping, Running κλπ. Μάλιστα, κάθε ενδιαφέρον συνδέεται με περισσότερα ενδιαφέροντα, κάτι το οποίο σημαίνει πως η αναζήτηση και η ανακάλυψη pins δε σταματά ποτέ.

Εκτός από follow συγκεκριμένων boards και χρηστών, το Pinterest ενεργοποίησε τη δυνατότητα οι χρήστες να μπορούν να ακολουθούν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα. Αυτό σημαίνει πως ένα follow στο ενδιαφέρον Fishing, θα φέρει σχετικά pins με το ψάρεμα στην αρχική σελίδα του χρήστη.

Κάθε νέο follow θα βρίσκεται στη σελίδα «following» η οποία μπορεί να βρεθεί μέσω του προφίλ του χρήστη, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει unfollow ένα ενδιαφέρον, board ή χρήστη.

Η νέα λειτουργία ξεκινά να διανέμεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Pinterest στα Αγγλικά και είναι διαθέσιμη σε Android, iPhone, iPad και στη web έκδοση.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑