Γνωρίστε το Quizdom, το πρώτο ελληνικό social quiz για Android και iOS

Ημ/νία: 17 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Απ’ότι φαίνεται, στην Ελλάδα μας αρέσουν τα κουίζ και τα παιχνίδια με ερωτήσεις γνώσεως. Τα έχουμε δει στην τηλεόραση (π.χ. «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»), τα έχουμε παίξει σε επιτραπέζια, σε εφαρμογές στα smartphones/tablets μας. Σε όλα τα προηγούμενα, είτε δεν είχαμε αντίπαλο, είτε αντίπαλοι μας ήταν 2-3 φίλοι μας.

Quizdom logo

Σύντομα, θα μπορούμε μέσω των Android και iOS συσκευών μας να απαντούμε σε ερωτήσεις γνώσεως και να έχουμε ως αντιπάλους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Πώς; Μέσω του Quizdom, του πρώτου ελληνικού social quiz.

Update [01/08/14]: Κυκλοφόρησε το ελληνικό social quiz Quizdom σε Android και iOS

Το Quizdom αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα διαθέτει δύο εκδόσεις: μία δωρεάν και μία επί πληρωμή (pro). Μέσα από σχεδόν 20 κατηγορίες, από Ιστορία έως Πολιτική και από Αθλητικά έως Celebrities, οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν τη σωστή απάντηση ανάμεσα σε 4 επιλογές.

quizdom social quiz for android and ios

Κάθε φορά αναμετρούνται δύο παίκτες. Ο κάθε παίκτης επιλέγει 2 κατηγορίες, κάθε παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους και κάθε γύρος από 4 ερωτήσεις. Οι ίδιες 16 ερωτήσεις απαντώνται και από τους 2 παίκτες (18 δευτερόλεπτα διαθέσιμα για κάθε απάντηση) και εκείνος με τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις είναι και ο νικητής. Σε περίπτωση ισοβαθμίας νικάει εκείνος με τις πιο γρήγορες απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να παίξετε σωστά το Quizdom σε Android και iOS

quizdom social quiz for android and ios

Η social πλευρά της εφαρμογής επιτρέπει στον κάθε παίκτη να αναμετρηθεί με φίλους (μέσω Facebook ή WhatsApp) ή ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Κάθε παίκτης έχει τα προσωπικά του στατιστικά, όπως επίπεδο (level), συνολικούς πόντους, βαθμολογική θέση, κατηγορίες στις οποίες είναι καλός ή κακός κλπ, καθώς επίσης υπάρχει και μία λίστα με τους top-50 παίκτες.

Τέλος, το Quizdom διαθέτει επίσης λειτουργία chat για να μπορούν οι παίκτες να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέσω email για να ειδοποιηθείτε μόλις το Quizdom κυκλοφορήσει (θα σας ενημερώσουμε κι εμείς). Οι πρώτες 1.000 εγγραφές θα κερδίσουν από μία pro έκδοση της εφαρμογής.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑