ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε διαχειριστές Facebook σελίδων, μην αποδεχτείτε το μήνυμα αυτό

Ημ/νία: 8 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετές Facebook σελίδες δέχονται τις τελευταίες ώρες ένα μήνυμα το οποίο στην ουσία ζητά από τους διαχειριστές των σελίδων να μετατρέψουν τον χρήστη ο οποίος έστειλε το μήνυμα σε διαχειριστή της σελίδας με όλα τα δικαιώματα.

facebook verified

Όπως μπορείτε να δείτε στο μήνυμα της παρακάτω σελίδας, υπάρχει μία πονηριά. Όσοι χρήστες επιχειρούν να στείλουν το μήνυμα σε διάφορες σελίδες, έχουν ως ονομασία «Verified Page» ή «Pages Verifiers» ή κάτι παρεμφερές, και ως φωτογραφία κάτι το οποίο επίσης παραπέμπει στο σύμβολο ενός verified λογαριασμού.

facebook verified page scam

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν πως με τον τρόπο αυτό το Facebook θα μετατρέψει τη σελίδα τους σε verified και αποδέχτηκαν το αίτημα. Αυτό που είδαν στη συνέχεια, είναι σε πολλές περιπτώσεις η σελίδα τους να γίνεται unpublished, δηλαδή να παύει να είναι ορατή από τους χρήστες, και τους ίδιους να διαγράφονται από διαχειριστές.

Προσοχή, λοιπόν, στο τι αποδέχεστε ως διαχειριστές μιας Facebook σελίδας!

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑