Τι συμβαίνει στο Facebook κάθε λεπτό που περνά; [Infographic]

Ημ/νία: 10 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook κυριαρχεί στο ίντερνετ ως το πιο δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο. Έχοντας πάνω από 1,28 δισ. χρήστες να συνδέονται τουλάχιστον μια φορά το μήνα και πάνω από 802 εκατ. χρήστες να συνδέονται καθημερινά, φανταστείτε τα νούμερα που προκύπτουν όσον αφορά το περιεχόμενο στους servers του Facebook και την αλληλεπίδραση των χρηστών του Κοινωνικού Δικτύου.

a minute

Για να φανούν καλύτερα τα εντυπωσιακά νούμερα, η εταιρία SumoCoupon δημιούργησε ένα Infographic το οποίο αναφέρεται στη χρονική διάρκεια του ενός λεπτού.

Γνωρίζετε πως μέσα σε 60 δευτερόλεπτα δημιουργούνται 500 νέοι FB λογαριασμοί, ενώ παραβιάζονται 416 FB λογαριασμοί; Στα μεγαλύτερα νούμερα, κάθε λεπτό στέλνονται 100.000 αιτήματα φιλίας και ανεβαίνουν 243.000 φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωντανή ροή των Social Media αριθμών για κάθε δευτερόλεπτο που περνά!

Δείτε το Infographic που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες, κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση.

a facebook minute

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑