15 Twitter συμβουλές για αύξηση αποδοτικότητας [Infographic]

Ημ/νία: 9 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το περιεχόμενο κυριαρχεί στο Twitter. Ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων ενός tweet είναι μόλις 140 χαρακτήρες μαζί με τα κενά, κάτι το οποίο βοηθά στη δημιουργία πολλών tweets από τους χρήστες. Το καλό περιεχόμενο μετράει, όπως επίσης και διάφοροι άλλοι παράγοντες ώστε ένα tweet να δεχτεί περισσότερα retweets από τους υπόλοιπους χρήστες.

twitter

Σύμφωνα με το παρακάτω Infographic το οποίο προέρχεται από το Social Media Writing, υπάρχουν 15 συμβουλές για αύξηση της αποδοτικότητας ενός tweet. Από το να δεχτεί περισσότερα retweets και favorites, έως το να δεχτεί περισσότερα κλικ σε τυχόν συνδέσμους τους οποίους περιέχει.

Γνωρίζετε, για παράδειγμα, πως η προσθήκη εικόνων στα tweets αυξάνει κατά 150% τα retweets, 89% τα favorites και 18% τα κλικ των συνδέσμων; Επίσης, έχει παρατηρηθεί πως tweets μεταξύ των 71 και 100 χαρακτήρων λαμβάνουν τα περισσότερα retweets.

Δείτε το Infographic που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

15 Twitter Statistics You Probably Don’t Know But Should Infographic

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑