Emojli: Ένα νέο Κοινωνικό Δίκτυο με μηνύματα… Emoji!

Ημ/νία: 3 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά Social Media sites, τα περισσότερα των οποίων λειτουργούν με φωτογραφίες, hashtags, μηνύματα πολλών ή λίγων χαρακτήρων, βίντεο κλπ. Υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ξενερώσει με το υπάρχον είδος των Κοινωνικών Δικτύων, το οποίο θεωρούν πως είναι γεμάτο spam, με αποτέλεσμα να φτιάξουν το δικό τους Emojli.

Emojli social network

Οι Matt Gray και Tom Scott, δημιουργοί του Emojli, πιστεύουν πως το δικό τους Κοινωνικό Δίκτυο, αν και θα δέχεται μόνο Emoji ως χαρακτήρες και όχι γράμματα, μπορεί να πετύχει. Ήδη, οι εγγραφές είναι ανοικτές (χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο θα γίνετε αυτόματα φίλοι με μένα, όταν ανοίξει το Emojli μέσα στο καλοκαίρι) και ως username οι χρήστες μπορούν να θέσουν μόνο emoji χαρακτήρες από την προτεινόμενη σελίδα.

Εμφανώς εμπνευσμένοι από εφαρμογές όπως το Yo app, το οποίο αν και το μόνο που κάνει είναι να στέλνει «Yo» στους φίλους του χρήστη, έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλο κοινό, οι δημιουργοί του Emojli μπορούν να τα καταφέρουν. Ήδη, έχουν προσεγγίσει πάνω από 50.000 μέλη, πριν ακόμη το Emojli ξεκινήσει τη λειτουργία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφόρησε το Emojli app, ένα messenger μόνο με emoji χαρακτήρες

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑