Το Vine κυκλοφόρησε μετρητή επαναλήψεων για τα βίντεο του!

Ημ/νία: 2 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Vine αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δείξει στους χρήστες του πόσες φορές ένα βίντεο προβλήθηκε από αυτούς. Τόσο οι Android και iOS εφαρμογές, όσο και η web έκδοση, απέκτησαν έναν μετρητή με ονομασία «Loops», ο οποίος δείχνει σε ζωντανό χρόνο τον αριθμό των επαναλήψεων ενός βίντεο οι οποίες έχουν προβληθεί από τους χρήστες.

Vine loops

Με το νέο μετρητή, οι χρήστες μπορούν να καταλάβουν πόσο δημοφιλές είναι ένα vine βίντεο και αν εκείνη τη στιγμή το προβάλλουν μονάχα εκεί ή και άλλοι χρήστες ταυτόχρονα. Η μέτρηση των loops ξεκίνησε από τις 3 Απριλίου, γι’αυτό και μερικά βίντεο έχουν την ένδειξη «+» δίπλα από τον αριθμό του μετρητή, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως υπάρχουν περισσότερες προβολές (πριν την 3η Απρίλη) οι οποίες δεν έχουν καταμετρηθεί.

Στο παραπάνω vine βίντεο μπορείτε να δείτε τον μετρητή στο κάτω μέρος, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ανανεώνεται σε ζωντανό χρόνο, όμως προσθέτονται οι επαναλήψεις του βίντεο στον μετρητή. Κάνοντας κλικ στο πλαίσιο κάτω από το βίντεο, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του όπου ο μετρητής ανανεώνεται σε ζωντανό χρόνο.

Τέλος, το Vine επανασχεδίασε την αρχική σελίδα των χρηστών για μεγαλύτερα βίντεο και καθαρότερη προβολή των σχολίων και των likes. Επίσης, η σελίδα με τη δραστηριότητα των χρηστών απέκτησε διαχωρισμό μεταξύ της νέας και παλαιάς δραστηριότητας, και ειδοποιήσεις για κατορθώματα του χρήστη, όπως για παράδειγμα όταν ξεπερνά τα 25 likes, τα 100 likes κ.ο.κ.

Πηγή: Vine Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑