Τα πιο αστεία ελληνικά tweets του Ελλάδα – Κόστα Ρίκα!

Ημ/νία: 30 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν πειράζει! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την πορεία και τη λάμψη που έβγαλε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο φετινό Μουντιάλ και ειδικότερα στους τελευταίους αγώνες. Αξίζαμε την πρόκριση στους «8», όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, και δεν κερδίζει πάντοτε η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες.

asteia tweets ellada costa rica

Για άλλη μια φορά, έγινε πλέον παράδοση στο Social Media Life, αξίζει να δούμε τις αντιδράσεις του Twitter από τον αγώνα Κόστα Ρίκα – Ελλάδα, εστιάζοντας φυσικά στα πιο αστεία tweets.

Οι Έλληνες χρήστες του Twitter σχολίασαν πάνω κάτω τους Κατσουράνη, Καρνέζη, Παπασταθόπουλο (για το γάμο του) και φυσικά τον Γκέκα, ο οποίος έχασε και το τελευταίο πέναλτι για την Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθούν τα πιο αστεία tweets του αγώνα Κόστα Ρίκα – Ελλάδα, ενώ μπορείτε επίσης να δείτε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, και τα πιο αστεία tweets των αγώνων Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού και Ελλάδα – Ιαπωνία.


Ακολουθήστε μας στο Twitter!

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον παύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑