Με το NewsWhip app η ενημέρωση περνά μέσω Facebook και Twitter

Ημ/νία: 23 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν πρόκειται για ενημέρωση, υπάρχουν πάρα πολλά ειδησεογραφικά sites με άπειρα άρθρα για να διαβάσει κανείς. Η εταιρία NewsWhip πιστεύει πως οι ειδήσεις οι οποίες επιλέγονται να διαμοιραστούν σε Facebook και Twitter, είναι αυτές που αξίζουν την προσοχή όσων θέλουν να ενημερωθούν.

newswhip app

Δημιουργώντας την ομώνυμη εφαρμογή NewsWhip για Android και iOS, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για άρθρα επιλέγοντας περιοχή και κατηγορία άρθρων. Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα άρθρα δεν είναι τυχαία, καθώς λαμβάνονται υπόψιν παράγοντες όπως οι κοινοποιήσεις, τα σχόλια και τα likes στο Facebook, καθώς και τα tweets, retweets και favorites στο Twitter.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση, έχοντας ένα μενού στο αριστερό μέρος με τις απαραίτητες επιλογές και πολλές ειδήσεις για να διαβάσει κανείς και να διαμοιραστεί εύκολα σε Facebook και Twitter.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑