Άνοιγμα προς το δημόσιο περιεχόμενο για το Snapchat με το «Our Story»

Ημ/νία: 19 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σε όλη την πορεία του, το Snapchat επέτρεπε στους χρήστες του να επικοινωνούν ιδιωτικά, πάντοτε με αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα. Πριν κάποιους μήνες, η δημοφιλής social εφαρμογή κυκλοφόρησε τη λειτουργία «Stories», ή αλλιώς «My story», μέσω της οποίας τα snaps ενώνονται και είναι διαθέσιμα προς προβολή εντός 24 ωρών μονάχα από τους φίλους του χρήστη.

snapchat our story

Θέλοντας να κάνει άνοιγμα προς το δημόσιο περιεχόμενο, το Snapchat δοκιμάζει μία νέα λειτουργία με ονομασία «Our Story». Όπως ίσως θα καταλάβατε, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία σε ένα event, με τα snaps όλων των χρηστών να συγκεντρώνονται και να δημιουργούν την εμπειρία του event. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό από όλους.

Η πρώτη δοκιμή της νέας λειτουργίας, η οποία δεν απαιτεί update της εφαρμογής, θα πραγματοποιηθεί στο Electric Daisy Carnival το επόμενο τριήμερο. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Snapchat, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από το event, και να τα στείλουν στο «Our EDC Story», το οποίο θα εμφανιστεί εφόσον έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας στη κινητή συσκευή τους και βρίσκονται στο event.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα λειτουργία chat του Snapchat είναι άκρως ενδιαφέρουσα!

Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί στις οθόνες μονάχα όσων προσθέσουν το χρήστη EDCLive στις επαφές τους στο Snapchat.

Πηγή: Snapchat Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑