Socialgiftcards.gr, για αποστολή καρτών χρηματικού ποσού σε Facebook φίλους

Ημ/νία: 16 Ιουνίου 2014 | by SMLifeGR

0

Αν έχετε αποφασίσει πως το καλύτερο δώρο για έναν φίλο σας, είτε έχει γενέθλια, είτε γάμο κλπ, είναι η αποστολή μιας άυλης προπληρωμένης κάρτας ΜasterCard με χρηματικό ποσό για να το ξοδέψει όπως εκείνος επιθυμεί, τότε μπορείτε να σκεφτείτε το Facebook προφίλ του φίλου σας και το Socialgiftcards.gr.

Socialgiftcards.gr

Μέσω του προηγούμενου site, η αποστολή ατομικών ή ομαδικών καρτών δώρων με χρηματικό ποσό είναι εύκολη και γίνεται μέσω του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου, δηλαδή του Facebook. Ο αποστολέας του δώρου μπορεί να συνδεθεί με το FB προφίλ του στο Socialgiftcards.gr και στη συνέχεια να επιλέξει το είδος δώρου κάρτας που θέλει να στείλει σε συγκεκριμένο FB φίλο του.

Το ελάχιστο ποσό φόρτισης μιας ατομικής κάρτας είναι 20 ευρώ, ενώ το το αντίστοιχο ποσό μιας ομαδικής κάρτας είναι 10 ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση, έως και 5 κοινοί φίλοι έχουν περιθώριο 7 ημερών για να συμμετάσχουν στη φόρτιση της κάρτας προς το FB φίλο τον οποίο έχουμε επιλέξει. Ο παραλήπτης της κάρτας θα δει στο τέλος το συνολικό ποσό και όχι το ποσό που έδωσε ο κάθε χρήστης, παρέα με τη Facebook φωτογραφία όλων των συμμετεχόντων.

Προς το παρόν η πληρωμή μιας ατομικής ή ομαδικής κάρτας γίνεται με κατάθεση σε συγκεκριμένο λογαριασμό σε τράπεζα, ενώ σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα για online συναλλαγή.

Ο παραλήπτης της κάρτας θα δει στο προφίλ του μία δημοσίευση πως έλαβε κάποια κάρτα από τον αποστολέα και πατώντας την θα μεταφερθεί στο Socialgiftcards.gr για να μάθει τα στοιχεία της κάρτας του, δηλαδή τον αριθμό της, την ημερομηνία λήξης της και τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλεία (cvv). Υπενθυμίζω πως η κάρτα ΜasterCard είναι άυλη.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑