Η web έκδοση του Pinterest υποδέχεται τη λειτουργία Guided Search!

Ημ/νία: 12 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πριν περίπου ενάμιση μήνα, το Pinterest είχε ανακοινώσει και διαθέσει τη νέα και πιο έξυπνη αναζήτηση «Guided Search» για iOS και Android. Σήμερα, μαθαίνουμε πως η λειτουργία Guided Search αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τις επόμενες μέρες στη web έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου, αρχικά μονάχα σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Pinterest στα Αγγλικά. Θα ακολουθήσουν περισσότερες γλώσσες στο μέλλον.

pinterest guided search for web

Υπενθυμίζω πως η νέα και εξυπνότερη αναζήτηση του Pinterest βοηθά τους χρήστες για πιο στοχευμένη αναζήτηση, προτείνοντας τους όρους τους οποίους μπορούν να συνδυάσουν με τους όρους αναζήτησης τους οποίους έχουν επιλέξει.

Με τη λειτουργία Guided Search να κάνει την εμφάνιση της στη web έκδοση, το Pinterest εξελίσσεται περισσότερο σε μηχανή αναζήτησης εικόνων. Μάλιστα, η έλευση του Guided Search φέρνει μεγαλύτερο πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας, με τις κατηγορίες να μεταφέρονται δεξιά του πλαισίου αναζήτησης.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑