Με το Secret Dens τα μυστικά μένουν εντός δουλειάς ή σχολής

Ημ/νία: 10 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η social εφαρμογή Secret λειτουργεί βάσει της τηλεφωνικής λίστας επαφών του χρήστη, βρίσκοντας τις επαφές οι οποίες χρησιμοποιούν την εφαρμογή και διατηρώντας πάντοτε την ανωνυμία.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο μήνα οι 16 εργαζόμενοι του Secret αντάλλασσαν μυστικά μεταξύ τους, χωρίς απαραίτητα να βρίσκεται ο καθένας στη λίστα επαφών των υπολοίπων, με τα μηνύματα να είναι ορατά μονάχα από αυτούς, χάρη σε μία νέα λειτουργία.

secret dens

Το Secret Dens επιτρέπει σε διάφορες εταιρίες, πανεπιστήμια ή οργανισμούς, να δημιουργούν τις δικές τους ομάδες και να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους. Αυτό πραγματοποιείται με τη βοήθεια των εταιρικών ή πανεπιστημιακών emails και προς το παρόν απαιτείται επικοινωνία με το Secret (dens@secret.ly) για τη δημιουργία κάποιας νέας ομάδας.

Ένα μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε μια ομάδα, ή αλλιώς σε ένα Den, θα πρέπει να περιέχει αναφορά του domain της ομάδας, όπως για παράδειγμα του «@Secret», αν πρόκειται για το Secret Den. Επίσης, τα μηνύματα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μέσω της ένδειξης «(domain) Den» στο κάτω αριστερό μέρος τους.

Η νέα λειτουργία Den θυμίζει αρκετά τη Facebook λειτουργία Groups for Schools, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών groups και τη συμμετοχή σε αυτά από χρήστες οι οποίοι διαθέτουν το απαραίτητο πανεπιστημιακό email, με την επικοινωνία να μη μπορεί να κοινοποιηθεί εκτός των groups.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Secret app διαθέσιμο και στην Ελλάδα με νέα Android εφαρμογή!

Πηγή: Medium

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑