Social Tip: Τα Facebook chat heads διαθέσιμα στον Google Chrome

Ημ/νία: 9 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του Facebook Messenger στις κινητές συσκευές είναι τα chat heads. Μόλις ο χρήστης δεχθεί ένα προσωπικό μήνυμα στο FB, ένας κύκλος με τη φωτογραφία προφίλ του αποστολέα εμφανίζεται στο δεξί μέρος και επιτρέπει στο χρήστη να απαντήσει χωρίς να επισκεφθεί το Κοινωνικό Δίκτυο και χωρίς να εγκαταλείψει οτιδήποτε κάνει εκείνη τη στιγμή.

facebook chat heads for chrome

Η λειτουργία των chat heads έγινε διαθέσιμη και στους υπολογιστές, ανεπίσημα, μέσω της επέκτασης faces.im για Google Chrome.

Μετά την απλή εγκατάσταση της επέκτασης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απαντάει σε Facebook μηνύματα μέσω των chat heads των οποίων θα δέχεται στο δεξί μέρος της οθόνης του ενώ βρίσκεται στον Chrome. Ένα νέο παράθυρο θα εμφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης κάνει κλικ σε κάποιο chat head, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να μην αποσπάται από οτιδήποτε κάνει εκείνη τη στιγμή στον browser.

Τέλος, η επέκταση λειτουργεί ακόμη και χωρίς το Facebook να είναι ανοικτό σε κάποια καρτέλα, αρκεί ο χρήστης να είναι συνδεδεμένος στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Απενεργοποίηση του «Διαβάστηκε» στο FB chat για Google Chrome
2) Αυτόματη αναπαραγωγή YouTube βίντεο σε 720p/1080p σε Chrome

Πηγή: LifeHacker

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑