Μη χάσετε το 3ο InfoCom Social Media World στις 26 Ιουνίου 2014!

Ημ/νία: 9 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία Smart Press διοργανώνει το ετήσιο Συνέδριο InfoCom Social Media World παρέα με το InfoCom e-business World. Τα δύο Συνέδρια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, έχοντας ελεύθερη (δωρεάν) είσοδο για όλους!

3o InfoCom Social Media World 2014

Μιλώντας, λοιπόν, για το 3ο InfoCom Social Media World 2014, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών, χωρισμένο σε 4 ενότητες, από τις 09:00 έως και τις 18:30. Το αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, μπορείτε όμως να ενημερώνεστε μέσω της Facebook σελίδας των συνεδρίων.

1η ενότητα: Social Media, μια δουλειά με μέλλον…
2η ενότητα: Μυστικά και Ψέματα
3η ενότητα: Τάξη στο χάος
4η ενότητα: Είναι τα Social Media Business Tool;

Εκτός από τις ομιλίες στην κεντρική αίθουσα, στο χώρο θα βρίσκονται επίσης περίπτερα διαφόρων Social Media, e-business και αντίστοιχων εταιριών, για ενημέρωση και networking των παρευρισκόμενων.

Τέλος, κάθε παρευρισκόμενος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα εκ των 12 workshops τα οποία θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του InfoCom Academy. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις προσκλήσεις, οι οποίες θα χορηγούνται από τις 9:30.

Με την παρακολούθηση ενός εκ των δύο προηγούμενων Συνεδρίων θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το 3ο InfoCom Social Media World 2014, μπορείτε από τώρα να κάνετε online εγγραφή με τα στοιχεία σας.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ομιλίες του περσινού InfoCom Social Media World 2013 μέσω του YouTube καναλιού των συνεδρίων, καθώς επίσης και να ξεφυλλίσετε online το περσινό πλήρες πρόγραμμα.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑