Νέο design για το Κοινωνικό Δίκτυο CircleMe!

Ημ/νία: 3 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάποτε είχα κάνει εγγραφή στο CircleMe, ένα Κοινωνικό Δίκτυο με μότο «Be what you like», το οποίο και ξέχασα μετά από κάποιες ημέρες χρήσης. Ένα email που έλαβα πριν κάποιες μέρες, όχι μόνο μου θύμισε την ύπαρξη του CircleMe, αλλά με ενημέρωσε επίσης για τη 2η γενιά του Κοινωνικού Δικτύου με νέο design και λειτουργίες.

new CircleMe

Στο CircleMe.com μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό ή να συνδεθείτε με έναν εκ των Facebook ή Google+ λογαριασμών σας, και να ξεκινήσετε να κάνετε like σε οτιδήποτε σας αντιπροσωπεύει. Στα πάθη σας. Ύστερα, μπορείτε να ενημερώνεστε γύρω από οτιδήποτε έχετε κάνει like, με βίντεο, συνδέσμους και διάφορα νέα. Αυτή είναι η ιδέα του Κοινωνικού Δικτύου, τις υπόλοιπες λειτουργίες μπορείτε να τις ανακαλύψετε μόνοι σας.

Το νέο design του CircleMe είναι responsive και εμφανίζει με όμορφο τρόπο στην κεντρική σελίδα τα νέα γύρω από τα ενδιαφέροντα του χρήστη. Επίσης, δεν ξεχνάμε τις εφαρμογές σε Android και iOS, οι οποίες περιέχουν ωραία εφέ σε διάφορες λειτουργίες.

Ρίξτε μια ματιά στο CircleMe, αξίζει!

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑