Πόση μπαταρία καταναλώνει το «neighborhood sharing» του Swarm;

Ημ/νία: 27 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με τη διαίρεση της Foursquare εμπειρίας σε δύο ανεξάρτητες και συνεργαζόμενες εφαρμογές, τις Foursquare και Swarm, η πρώτη εφαρμογή ανέλαβε την ανακάλυψη νέων τοποθεσιών και η δεύτερη εφαρμογή τα check in και τη σύνδεση με φίλους. Το Swarm κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ το Foursquare αναμένεται να ανανεωθεί πλήρως μέσα στο καλοκαίρι.

swarm neighborhood sharing battery drain

Στις νέες λειτουργίες του Swarm γνωρίσαμε τη λειτουργία «neighborhood sharing», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν το διαμοιρασμό της τοποθεσίας τους χωρίς να κάνουν κάποιο check in, με τη λειτουργία να τρέχει στο παρασκήνιο για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργοποιημένη.

Οι χρήστες ανησύχησαν σχετικά με το ποσό της μπαταρίας το οποίο ξοδεύει η λειτουργία όσο είναι ενεργοποιημένη και το Foursquare απάντησε επίσημα στην ερώτηση. Για κάθε μία ώρα που περνά, η λειτουργία ξοδεύει περίπου το 0,7% της μπαταρίας μιας συσκευής, εφόσον φυσικά είναι ενεργοποιημένη. Μάλιστα, το προηγούμενο ποσό σε χρονική διάρκεια μιας μέρας είναι το ίδιο με 20 λεπτά χρήσης του παιχνιδιού Angry Birds. Τέλος, έχει γίνει χρήση της ίδιας τεχνολογίας με τη λειτουργία η οποία δίνει προτάσεις στο Foursquare.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑