Social Tip: Αυτόματη αναπαραγωγή YouTube βίντεο σε 720p/1080p σε Chrome

Ημ/νία: 17 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν βαρεθήκατε, όπως κι εγώ, κάθε φορά που ανοίγετε ένα YouTube βίντεο να αλλάζετε την ανάλυση του σε HD (720p) ή Full HD (1080p) και να μεγαλώνετε το μέγεθος του player, τότε σας έχω μία λύση για όσους χρησιμοποιείτε Google Chrome.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Social Tip: Αυτόματη επιλογή 720p/1080p στα YouTube βίντεο σε Firefox

Auto HD For YouTube Google Chrome

Ανοίξτε τον Google Chrome και στη συνέχεια επισκεφθείτε τη σελίδα της επέκτασης Auto HD For YouTube και πραγματοποιήστε εγκατάσταση. Χωρίς να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον browser, επισκεφθείτε ένα YouTube βίντεο και θα δείτε πάνω δεξιά στον browser ένα εικονίδιο HD (βλ. παραπάνω εικόνα). Πατώντας το, μπορείτε να επιλέξετε σε τι ανάλυση θα ξεκινούν να αναπαράγονται αυτόματα τα βίντεο, ανάμεσα σε 240p, 360p, 480p, 720p, 1080p και 2K/4K (πειραματικά). Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος του player ανάμεσα στις επιλογές Small και Large.

Αν ρυθμίσετε τα YouTube βίντεο να ξεκινούν αυτόματα σε ανάλυση 720p και κάποιο βίντεο δεν έχει την ανάλυση αυτή, τότε αυτόματα θα προσαρμόζεται στην αμέσως μικρότερη επιλογή.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑