Social Tip: Επιλέξτε πόσες στήλες θα έχει η Google+ αρχική σελίδα

Ημ/νία: 16 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Google+ αρχική σελίδα ενός χρήστη μπορεί να εμφανίσει δημοσιεύσεις είτε σε μία στήλη, είτε σε δύο στήλες, είτε σε τρεις στήλες. Χρήστες με μεγάλες οθόνες (και αναλύσεις οθόνης) θα βλέπουν λογικά τις ενημερώσεις της αρχικής σελίδας σε τρεις στήλες, ενώ οι υπόλοιποι θα τις βλέπουν σε δύο στήλες.

google plus home

Γνωρίζετε πως υπάρχει επιλογή για να επιλέξετε ανάμεσα σε αρχική σελίδα με πολλαπλές στήλες και σε αρχική σελίδα με μία στήλη ενημερώσεων; Για να κάνετε τη μετάβαση σε μία στήλη, αρκεί να επιλέξετε την επιλογή «Περισσότερα» ακριβώς πάνω από τις δημοσιεύσεις της αρχικής σελίδας και στη συνέχεια να επιλέξετε το δεξί εικονίδιο στη διάταξη ροής.

google plus stream layout

Τέλος, για χρήστες οι οποίοι βλέπουν τρεις στήλες και επιθυμούν δύο στήλες, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση πατώντας τα πλήκτρα Ctrl και + έως ότου εμφανιστούν οι δύο στήλες. Με τα πλήκτρα Ctrl και 0 (μηδέν) επανέρχεται η εμφάνιση στις αρχικές διαστάσεις.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑