Σήμερα (15/05) η κυκλοφορία του Swarm για Android και iOS από το Foursquare!

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Foursquare φαίνεται πως βιάζεται πολύ να δείξει τη δουλειά των τελευταίων έξι μηνών πάνω στην εφαρμογή Swarm, η οποία αναμένεται να συνδέσει ακόμη περισσότερο τους χρήστες με τους φίλους τους και να αναδείξει σε μεγαλύτερο βαθμό τα check-in.

Σήμερα, 15 Μαΐου, αναμένεται η κυκλοφορία του Swarm σε Android και iOS.  Ήδη, οι δημαρχίες στο Foursquare έχουν παγώσει ενόψει της κυκλοφορίας του Swarm και όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα.

Update: Η εφαρμογή κυκλοφόρησε! Βρείτε την σε Android και iOS.

Η ομάδα του Foursquare μας ενημέρωσε τελευταία στιγμή για ακόμη τρεις λειτουργίες του Swarm: Αναζήτηση ιστορικού, neighborhood sharing και plans.

swarm app history search

Η αναζήτηση ιστορικού είναι μία πολυπόθητη λειτουργία, καθώς θα επιτρέψει στους χρήστες να ξανά θυμηθούν καταστάσεις του παρελθόντος έχοντας στα χέρια τους ένα ισχυρό εργαλείο. Η αναζήτηση θα δέχεται ονόματα πόλης, χρηστών και είδη τοποθεσιών.

Η λειτουργία neighborhood sharing θυμίζει αρκετά τη λειτουργία Nearby Friends του Facebook, καθώς θα επιτρέπει στους χρήστες μόλις την ενεργοποιούν να κοινοποιούν αυτόματα την τοποθεσία τους σε όλους τους φίλους τους οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη.

swarm app plans

Τέλος, η λειτουργία plans θα επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν εξόδους χωρίς να στέλνουν προσκλήσεις σε μέλη, αλλά γράφοντας ένα μήνυμα τύπου «Ποιος θέλει να πάμε για καφέ σήμερα;», με τους φίλους του χρήστη να μπορούν να αφήσουν σχόλιο στο μήνυμα.

Πηγές: Foursquare Blog (1)Foursquare Blog (2)Foursquare Blog (3)

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑