Φτιάξτε την ταινία σας με τη Facebook εφαρμογή «Αν ήταν…» της Amita

Ημ/νία: 30 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Amita αποφάσισε σε συνέχεια της τηλεοπτικής διαφήμισης «Αν ήταν…» να δημιουργήσει μία Facebook εφαρμογή για να συμμετάσχουν οι χρήστες, με την εταιρία Wedia να αναλαμβάνει την υλοποίηση και να καταφέρνει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.

amita facebook app

Το όνομα της εφαρμογής είναι «Αν ήταν…» και οι χρήστες καλούνται να κάνουν like στη σελίδα της Amita στο Facebook για να τη χρησιμοποιήσουν. Μετά το like, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ταινίες, επιλέγοντας έως και 10 φωτογραφίες από το προφίλ τους, κάποιο από τα 5 διαθέσιμα μουσικά κομμάτια που προτείνονται και φυσικά έναν τίτλο από όσους προτείνονται. Ύστερα, μπορούν να κοινοποιήσουν την ταινία τους με φίλους και φυσικά να δουν τις ταινίες των υπολοίπων χρηστών της εφαρμογής.

«Η Amita είναι οι ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας και όταν τις μοιραζόμαστε τις βλέπουμε πιο όμορφες, πιο έντονες, πιο συγκινητικές. Αν έφτιαχνες τη δική σου ταινία για όλα όσα είναι η Amita, ποιες στιγμές θα διάλεγες;»

amita facebook app

Γιατί όλα τα προηγούμενα; Εκτός από την ψυχαγωγία του όλου εγχειρήματος, οι χρήστες καλούνται να συμπληρώσουν μία φόρμα ώστε να λάβουν μέρος στην κλήρωση για διάφορα δώρα. Κάθε μέρα κληρώνεται ένας νικητής με δώρο 2 κιβώτια Amita, ενώ κατά τη λήξη της εφαρμογής, στις 05/05, θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη κλήρωση με 6 νικητές. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει 1 ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα καθώς και 2 Prepaid Gift Cards των 150€, προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς. Οι υπόλοιποι 5 νικητές θα κερδίσουν από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSCTX30.

Τέλος, ακολουθεί η τηλεοπτική διαφήμιση για όσους δεν την έχουν δει.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑