Το Facebook εξαγοράζει τη mobile fitness εφαρμογή Moves

Ημ/νία: 29 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook προχώρησε σε νέα εξαγορά, αυτή τη φορά της εφαρμογής Moves, η οποία είναι διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η εφαρμογή Moves δραστηριοποιείται στο χώρο της γυμναστικής και εξετάζει τη φυσική δραστηριότητα των χρηστών της, αφού μπορεί και κρατά ιστορικό με τις κινήσεις των χρηστών, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες, όπως είναι το σύνολο των βημάτων των οποίων έκαναν, τις θερμίδες τις οποίες περίπου έκαψαν κ.α.

facebook acquires mobile fitness app moves

Το ποσό της εξαγοράς δεν έχει γίνει γνωστό και το Facebook με την εξαγορά της εταιρίας αναμένεται να κερδίσει περισσότερους ταλαντούχους εργαζόμενους στην ήδη ταλαντούχα ομάδα του. Με την εξαγορά αυτή, το Facebook μένει πιστό στη στρατηγική την οποία έχει ανακοινώσει και η οποία αναφέρει πως εκτός από την κύρια Facebook εφαρμογή, η εταιρία θέλει να κατέχει στην ιδιοκτησία της περισσότερες ανεξάρτητες εφαρμογές, όπως είναι το Instagram, το WhatsApp και τώρα το Moves.

Για όσους τυχόν χρησιμοποιούν ήδη ή αναμένεται μελλοντικά να χρησιμοποιήσουν το Moves app, η ανακοίνωση της εξαγοράς αναφέρει επίσης πως η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη και πως δεν υπάρχουν σχέδια για αποστολή των δεδομένων των χρηστών της προς το Facebook.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑