Η καρτέλα Εξερεύνηση στο Instagram αποκτά προσωπικό περιεχόμενο!

Ημ/νία: 24 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Instagram οι χρήστες μπορούν και ακολουθούν άλλους χρήστες, βλέποντας στην αρχική σελίδα τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους. Φτάνει, όμως, κάποια στιγμή, που οι χρήστες επιθυμούν νέο περιεχόμενο και ψάχνουν για να ακολουθήσουν νέους χρήστες. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η καρτέλα «Εξερεύνηση», ή αλλιώς Explore.

instagram explore tab

Μέχρι πρότινος, η Εξερεύνηση έδειχνε δημοφιλές περιεχόμενο στο Instagram, το οποίο κατάφερνε γρήγορα να αποκομίσει πολλά likes. Αυτό σημαίνει πως είτε βλέπαμε φωτογραφίες και βίντεο από celebrities, ή απλώς περιεχόμενο από δημοφιλείς χρήστες με πολλούς followers. Ήταν πολλά τα selfies

Από εδώ και στο εξής, η Εξερεύνηση γίνεται πιο προσωπική και αποκτά μεταξύ των trending φωτογραφιών και βίντεο, περιεχόμενο το οποίο κάνουν like οι χρήστες τους οποίους ακολουθεί ένας χρήστης. Αυτό σημαίνει πως αναλόγως τι είδους χρήστες ακολουθεί κανείς, θα βλέπει και περισσότερο αντίστοιχο περιεχόμενο στην Εξερεύνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Instagram φίλτρα φωτογραφιών φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα στο engagement;

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η καρτέλα Εξερεύνηση περιέχει φωτογραφίες και βίντεο μονάχα από λογαριασμούς οι οποίοι είναι δημόσιοι και δεν έχουν κλειδώσει το περιεχόμενο τους μονάχα για τους followers.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑