Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις άμεσα το νέο Twitter προφίλ!

Ημ/νία: 23 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Εδώ και κάποιο καιρό έχουμε εντοπίσει διάφορα Twitter προφίλ να αναβαθμίζονται στη νέα εμφάνιση, η διάθεση της οποίας έχει ανακοινωθεί επίσημα από τις αρχές του μήνα. Έκτοτε, όλοι ανυπομονούμε, λίγο ή πολύ, να δεχτούμε τη νέα εμφάνιση και να πειραματιστούμε με αυτή. Τα καλά νέα ήρθαν αγαπητοί αναγνώστες!

twitter new profile 2014

Στη σελίδα παρουσίασης των νέων Twitter προφίλ υπάρχει μία επιλογή με ονομασία «Get in now», η οποία οδηγεί στο προφίλ με το οποίο είναι συνδεδεμένος ένας χρήστης και γίνεται δοκιμή της νέας εμφάνισης. Αφού ο χρήστης κρίνει πως το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό, ύστερα και από τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνει, μπορεί να πατήσει την επιλογή «Turn it on!» στο πάνω μέρος της οθόνης του, ώστε να κάνει τη μετάβαση στη νέα εμφάνιση.

Επιστροφή στην παλαιά εμφάνιση δεν υπάρχει και αργά ή γρήγορα, όλοι οι λογαριασμοί θα μεταβούν στη νέα εμφάνιση. Αυτή τη στιγμή, κάποιοι μπορούν να το κάνουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζω πως οι αλλαγές στη νέα εμφάνιση έχουν να κάνουν κυρίως με το αυξημένο μέγεθος των εικόνων προφίλ και header, με τη λειτουργία καρφιτσώματος ενός tweet στο πάνω μέρος, το μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για όσα tweets δέχονται favorite ή retweet και την εναλλαγή των timelines για προβολή όλων των tweets του χρήστη, των tweets χωρίς τα replies, των tweets με βίντεο και εικόνες ή των favorites.

Τέλος, μένει να μάθουμε τι θα γίνει και με την υπό δοκιμή νέα εμφάνισης στις κινητές συσκευές.

Ακολουθεί η παλαιά εμφάνιση των Twitter λογαριασμών για σύγκριση με τη νέα εμφάνιση (η πρώτη εικόνα του άρθρου).

twitter old profile 2014

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑