Συγχώνευση SMS και chat μηνυμάτων στην έκδοση 2.1 του Hangouts για Android

Ημ/νία: 22 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέσα στη βδομάδα αυτή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της η έκδοση 2.1 του Hangouts app για Android στο Google Play. Όπως μας ενημερώνει ο Mike Dodd, εργαζόμενος της Google, η σημαντικότερη αλλαγή της εφαρμογής είναι η συγχώνευση των SMS μηνυμάτων και των chat μηνυμάτων.

hangouts app for android merges chat and sms messages

Αν υπάρχει κάποιος χρήστης ο οποίος επικοινωνεί μαζί σας μέσω SMS και chat μηνυμάτων, τότε θα μπορείτε να δείτε όλα τα προηγούμενα μηνύματα σε ένα κοινό παράθυρο συνομιλίας. Επίσης, από το ίδιο παράθυρο θα μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε chat ή σε SMS, επιλέγοντας το σωστό εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος. Για όσους επιθυμούν ξεχωριστά παράθυρα συνομιλίας για SMS και chat, θα υπάρχει επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

hangouts app for android merges chat and sms messages

Η νέα έκδοση του Hangouts για Android φέρνει επίσης πιο απλή λίστα επαφών, η οποία θα διαχωρίζει σε δύο κύριες ενότητες εκείνους στους οποίους μπορείτε να στείλετε chat μηνύματα και εκείνους στους οποίους μπορείτε να στείλετε SMS. Επίσης, ένα νέο widget κάνει την εμφάνιση του για τις αρχικές οθόνες του Android, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση στους χρήστες στις τελευταίες συνομιλίες τους.

Τέλος, κάποια χαρακτηριστικά τα οποία αφορούν την καλύτερη επίδοση της εφαρμογής είναι η βελτιωμένη ποιότητα των βίντεο κλήσεων και η μεγαλύτερη αξιοπιστία στην αποστολή SMS και MMS.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑