Δυνατότητα για εγγραφή μέσω email στις λειτουργίες του Google Trends!

Ημ/νία: 22 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Γνωρίζετε την υπηρεσία Google Trends; Μέσω αυτής μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με την πορεία των αναζητήσεων συγκεκριμένων όρων στη μηχανή αναζήτησης Google, κάτι το οποίο είναι σίγουρα ενδιαφέρον και απαραίτητο για όσους ασχολούνται με το SEO.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες λειτουργίες οι οποίες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για όλους, όπως είναι οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις ανά χώρα (δείτε για την Ελλάδα), καθώς και τα top charts ανά χώρα, λειτουργία στην οποία δυστυχώς δεν υπάρχει η Ελλάδα, αλλά μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

subscribe via email google trends

Η Google αποφάσισε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή μέσω email στις προηγούμενες λειτουργίες, αλλά και στις απλές αναζητήσεις, ώστε να δέχονται όλες τις αλλαγές στα εισερχόμενα μηνύματα τους. Επίσης, δημιουργήθηκε η σελίδα Subscriptions ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται όλες τις εγγραφές που έχουν κάνει την υπηρεσία Google Trends και να μη μπερδεύονται αν πατούν συνέχεια το κουμπί «Subscribe», μέσω του οποίου πραγματοποιούνται οι εγγραφές.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑