Ιδού ο Twitter λογαριασμός με τα περισσότερα δημοσιευμένα tweets!

Ημ/νία: 22 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πόσα tweets μπορείτε να γράφετε κάθε μέρα; Κάποιες δεκάδες, το πολύ εκατοντάδες, και πολλά λέω. Κι όμως, στο Twitter υπάρχει ένας λογαριασμός, ο οποίος από τις 5 Αυγούστου του 2009 έως και σήμερα έχει φτάσει τα 37,4 εκατ. tweets! Ο λόγος για τον ヴェネティス ‏(@YOUGAKUDAN_00) από την Ιαπωνία.

YOUGAKUDAN_00 tweets twitter

Αν κάποιος υπολογίσει πόσα tweets αντιστοιχούν καθημερινά για να βγει το σύνολο των 37,4 εκατ. tweets, με έκπληξη θα δει πως είναι 22.152. Κάπου εδώ γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα λογαριασμό bot, αφού το νούμερο είναι υπερβολικά μεγάλο για να σκεφτούμε πως κάθονται άνθρωποι και γράφουν tweets ασταμάτητα.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό κάποιος πραγματικός χρήστης έχει αναλάβει το λογαριασμό, αφού τα καθημερινά tweets έχουν μειωθεί σε δεκάδες τη μέρα, κάπου κάπου και σε εκατοντάδες και όχι σε χιλιάδες όπως πριν.

Τέλος, αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός των followers του λογαριασμού, οι οποίοι ανέρχονται σε 47,1 χιλιάδες. Ποιος θα ήθελε να βλέπει στην αρχική του σελίδα καθημερινά 22.152 tweets από έναν λογαριασμό και να ψάχνει για τα tweets των υπολοίπων; Το Twitter δείχνει όλα τα tweets των χρηστών στην αρχική, δε λειτουργεί με φιλτράρισμα όπως το Facebook, οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους χρήστες αυτούς…

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑