Οι Auto Backup φωτογραφίες του Google+ διαθέσιμες στο Gmail!

Ημ/νία: 15 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όσοι χρησιμοποιείτε τη Google+ εφαρμογή για Android ή iOS, τότε θα έχετε παρατηρήσει πως από προεπιλογή, οι φωτογραφίες τις οποίες τραβάτε με τη συσκευή σας ανεβαίνουν αυτόματα στο προφίλ σας και είναι διαθέσιμες για προβολή μονάχα από εσάς. Η λειτουργία αυτή ονομάζεται Auto Backup.

google plus auto backup photos for gmail

Τη λειτουργία αυτή θέλησε να εκμεταλλευτεί η Google, η οποία ανακοίνωσε μία νέα επιλογή στο πλαίσιο δημιουργίας ενός email στο Gmail. Η επιλογή, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, ονομάζεται «Εισαγωγή φωτογραφίας» και επιτρέπει την επιλογή των Auto Backup φωτογραφιών, ολόκληρων albums, καθώς και την εισαγωγή συνδέσμου μιας φωτογραφίας ή upload από το σκληρό δίσκο. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα για ενσωμάτωση μιας φωτογραφίας στο email ή για επισύναψη ως συνημμένο.

google plus auto backup photos for gmail

Τέλος, με το κλικ σε μια ενσωματωμένη εικόνα μέσα στο email κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα το μέγεθος της εικόνας και να τη μικρύνει ή να τη μεγαλώσει από τις άκρες της.

Πηγή: Official Gmail Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑