Το Zoottle προσφέρει στους επισκέπτες του ΙΚΕΑ WiFi μέσω Facebook

Ημ/νία: 15 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το γνωστό σε όσους διαβάζουν Social Media Life, Zoottle, ανακοίνωσε συνεργασία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Όσοι ακούτε για πρώτη φορά το Zoottle, πρόκειται για ένα ελληνικό startup το οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προσφέρουν ασύρματο ίντερνετ WiFi μέσω σύνδεσης των χρηστών με Κοινωνικά Δίκτυα ή με email.

zoottle ikea greece

Στην περίπτωση των καταστημάτων ΙΚΕΑ, οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται ελεύθερα στο ασύρματο δίκτυο WiFi και στη συνέχεια απαιτείται να κάνουν Like στη σελίδα του ΙΚΕΑ στο Facebook για να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στο ίντερνετ. Με τον τρόπο αυτό, τα καταστήματα ΙΚΕΑ θα μετατρέψουν τους επισκέπτες τους σε fans.

Σύντομα, το Zoottle αναμένεται να επισυνάψει περισσότερες συνεργασίες με αντίστοιχα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, ενώ αυτή τη στιγμή στη χώρα μας χρησιμοποιείται σε πάνω από 100 εταιρείες. Τέλος, έχουν ήδη γίνει τα πρώτα βήματα επέκτασης του δικτύου πελατών του Zoottle στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή.

Θέλετε να μάθετε περισσότερο για το Zoottle; Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της ελληνικής social λύσης για πρόσβαση σε WiFi.

Πηγή: In.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑